Paranna voitonmahdollisuuksiasi urheiluvedonlyönnissä

Vedonlyönti on vanha tapa, jota on harjoitettu vuosisadasta toiseen aina Rooman valtakunnasta nykypäiviin. 1900-luvulla urheiluvedonlyönti sai keskeisen aseman kaikkialla maailmassa niin aikuisten kuin teini-ikäistenkin joukossa. Urheiluvedonlyöntiä tehdään useista urheilulajeista ja tapahtumista, mutta suosituimpia ovat hevoskilpailut, jalkapallo, koripallo ja lautapelit. Vedonlyöjät kaikkialla maailmassa käyttävät samankaltaista taktiikkaa ja laajimmin hyväksytty taktiikka on vedonlyönti kotijoukkueen puolesta. Tämä taktiikka toimii joskus, koska kotijoukkueella on aina etu puolellaan pelin tapahtuessa heidän omalla alueellaan.

Vedonlyöjät analysoivat edellisiä pelejä päätelläkseen, mistä aikovat lyödä vetoa. Analyysit perustuvat useaan aiempaa peliin, joissa voittajina on ollut vierailijat ja kotijoukkue. Analyysit pohjautuvatkin seuraaville kysymyksille: Ovatko vierailijat hyvässä kunnossa tällä kaudella? Lisääntyvätkö vierailijoiden voittomahdollisuudet koska he ovat voittaneet aiempia otteluja? Vedonlyöjät lyövät vetoa kotijoukkueen puolesta, jos se on voittanut aiemmat ottelut, mutta vierailijan puolesta,mikäli tämä on ne voittanut. Pääajatus onkin lyödä vetoa sen joukkueen puolesta, jolla on parhaimmat voitonmahdollisuudet.

Mitä sitten tapahtuu, jos molemmat joukkueet ovat hävinneet aiemmat pelinsä ja on melkeinpä mahdotonta arvioida, kumpi joukkue on todennäköisempi voittaja? Tällaisissa tilanteissa on aina parempi valita voittajajoukkue katsojien huutojen ja hurrausten perusteella. Katsojat ovat ratkaisevassa asemassa voittajaa valittaessa jo ennen ottelun alkua, koska väkijoukon asenteet kuten hurraaminen, kyltit ja joukkueen värien näkyminen fanijoukossa esimerkiksi jalkapallo-otteluissa on omiaan nostamaan pelaajien moraalia ja voitonhaluja. Kotijoukkue on yleensä etulyöntiasemassa tällaisissa tilanteissa, koska suurin osa katsojista kannustaa kotijoukkuetta.