Ohjeita vedonlyönteihin

Urheiluvedonlyöjät tekee paljon ens. ehdotusvedonlyönneillä, propseilla. Useimmiten tällaisessa tilanteessa pelaaja tai tiimi ehdottaa vetoa tietynlaisesta toiminnasta. Tällainen vedonlyönti tuo paljon rahaa urheiluvedonlyönnin välittäjille, jotka tarjoavat tätä erityismahdollisuutta vedonlyöjille ja jossa panokset ovat aina korkeat.

Vetoa, jossa pelin lopputuloksella ei ole väliä, kutsutaan ehdotusvedonlyönniksi. Urheiluvedonlyöntiyhtiötä kuten 999.com Iso-Britanniassa tekevät paljon rahaa vedonlyönneillä, jotka useimmiten koskevat Englannin ykkösliigan joukkueita. Tällaiset vedot voivat olla seuraavanlaisia:

  • kuka pelaajista tekee hattutempun
  • kuka pelaajista tekee ensimmäisen maalin
  • kuka pelaajista tekee viimeisen maalin
  • päättyykö ottelu maalittomaan tasapeliin

Iso-Britanniassa, Englannin ykkösliiga on valtava rahasampo ja useimmiten sen suurin tulon muodostaja ovat urheiluvedonvälittäjät. He houkuttelevat uhkapelaajia tekemään ehdotusvetoja tulevista peleistä ja ja tämä usein tuottaa paljon voittoja. Heilla on erilaisia ehdotusvedonlyönteijä tarjolla ja huvittavimmat niistä ovat vedonlyönti kolikonheitosta, jonka todenäköisyys on joko kruuna tai klaava. Toinen kannustava vedonlyönti ykkösliigassa on vertailevat ja vastakkainasettelevat kysymykset, kuten “voittaako kruunan saanut joukkue pelin vai ei?”. Useimmissa jalkapallo-otteluissa ensimmäisenä maalin tehnyt joukkue voittaa ottelun, koska heillä on tapana pitää johtoasemansa. Kysymys onkin, miksi niin monet vedonlyöjät sitoutuvat ehdotusvedonlyönteihin. Vastaus on yksinkertainen: ne ovat viihdyttäviä ja huvittavia vedonlyöjille. Tämän vedonlyöntitavan sattumanvaraisuus tekee siitä nauttittava, koska voittomahdollisuudet voivat kallistua mihin suuntaan hyvänsä.

Siispä luonnonvoimat vaikuttavat aina ehdotusvedonlyöntiin. Pelaajan loukkaantuminen tai valmentajan valinnat aloituskokoonpanoon tai vaihtopelaajiksi voivat vaikuttaa pelin lopputulokseen. Onkin suositeltavaa, ettei ehdotusvedonlyöntiin panosteta kovin suuria summia, koska siinä voi käydä huonosti.